Në aktivitetin e zhvilluar nga Kuvendi me temë “Histori të parrëfyera” me ngjarje të vërteta nga gratë e dhunuara pjesë e librit të Egla Mitre | 14 dhjetor 2022

Kuvendi organizoi veprimtarinë “Histori të parrëfyera” me ngjarje të vërteta nga gratë e dhunuara pjesë e librit të Egla Mitre.

Morën pjesë edhe nxënës e mësues të shkollave “Petro Nini Luarasi”, “Qemal Stafa”, Sami Frashëri”, “Çajupi”, “Partizani”, “Sinan Tafaj” dhe studenmtë të degës së psikologjisë nga Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë.

Performancat artistike të Qendrës “Tirana Art” ishin fantastike dhe shume mbresëlënësr bashkë me prezatimin e drejtimin e drejtueses së tyre Jona Dividi!