Category PARLAMENT

Interpelancë me ministren e turizmit znj. Kumbaro, mbi ligjin e “Zonave të Mbrojtura” i cili lejon betonizimin e këtyre zonave | 4 prill 2024

Siç jeni në dijeni, para pak javësh ka kaluar ligji “Për zonat e mbrojtura”, duke e transformuar zonën e mbrojtur në një zonë praktikisht të pambrojtur, ku ndërtimi është aktiviteti i sugjeruar për zonat e mbrojtura; ku ndërtimi dhe betonizimi…

Mazhoranca rrëzoi sot në komisionin e ligjeve, projektligjin e propozuar nga unë, që i garantonte mbrojtje gazetarëve kur goditen dhe dhunohen për shkak të detyrës | 18 Tetor 2023

Pavarësisht se propozimi im ligjor mbështetet në rekomandimet e organizatave ndërkombëtare për lirinë e medias, në raportet e Komitetit Shqiptar të Helsinkut, në raportet e Safe Journalist; Pavarësisht se Shoqatat e gazetarëve dhe gazetarët të pyetur nga Zëri i Amerikës…

Bashkë me kolegët e Grupit Parlamentar të miqësisë Shqipëri – Japoni pritëm në kuvend delegacionin nga Japonia, të kryesuar nga Kryetari i Grupit, z. Hirai Takuya dhe ambasadori Takada | 29 Gusht 2023

Falenderuam delegacionin japonez për gjithë ndihmën financiare të dhënë në arsim, infrastrukture, bujqesi, mjedis, shëndetësi dhe kulturë. Ekziston fryma pozitive që marrëdhëniet mes dy vendeve tona të avancojnë në të gjitha nivelet. Kjo edhe falë punës së shkëlqyer të berë…