Sot në veprimtarinë artistike “Autizmi Flet”, me rastin e 2 Prillit, Ditës së Ndërgjegjësimit Botëror për Autizmin – 2 Prill 2024

Me rastin e 2 Prillit, Ditës së Ndërgjegjësimit Botëror për Autizmin, Kuvendi, në bashkëpunim me Klubin Kombëtar të Prindërve të Fëmijve me Çrregullime të Spektrit të Autizmit, organizoi veprimtarinë artistike “Autizmi Flet”.

Fëmijë e të rinj me çrregullime të autizimit performuan këngë, valle, pjesë muzikore e teatrale dhe prezantuam edhe një ekspozitë të punimeve të tyre.