Category AKTIVITETE PARLAMENTARE

Ngritja strukturave e grupit të deputetëve për “Dialogun Qytetar për Sigurinë” dhe gjithashtu prezantimi anketës kombëtare Barometri i Sigurisë 2024 / 9 Qershor 2024

Këtë javë u ngritën strukturat e grupit të deputetëve për “Dialogun Qytetar për Sigurinë” dhe gjithashtu u prezantua anketa kombëtare Barometri i Sigurisë 2024, sipas të cilit, shumica e qytetarëve mendojnë se korrupsioni është kërcënimi më serioz për sigurinë e…

Tryezë diskutimi organizuar nga Instituti i Studimeve Politike me temë “Një parlament me integritet: Kodi i Sjelljes, Transparenca dhe Llogaridhënia”

Instituti i Studimeve Politike (ISP) organizoi tryezën “Një parlament me integritet: Kodi i Sjelljes, Transparenca dhe Llogaridhënia”. Gjatë aktivitetit u diskutua mbi problematikat, përvojat dhe rekomandimet prioritare në funksion të jetësimit të Kodit të Sjelljes, standardeve të transparencës e llogaridhënies,…

Seancë dëgjimore në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit mbi spektrin autik, zhvilluar nga Grupi i Deputetëve “Miqtë e fëmijëve”, në bashkëpunim me “Klubin Kombëtar të Prindërve të Fëmijve me ÇSA & PAK

Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit mbi spektrin autik, Grupi i Deputetëve “Miqtë e fëmijëve”, në bashkëpunim me “Klubin Kombëtar të Prindërve të Fëmijve me ÇSA & PAK”, organizoi sot seancën dëgjimore me temë: “Së bashku për integrimin…

Sot në veprimtarinë artistike “Autizmi Flet”, me rastin e 2 Prillit, Ditës së Ndërgjegjësimit Botëror për Autizmin – 2 Prill 2024

Me rastin e 2 Prillit, Ditës së Ndërgjegjësimit Botëror për Autizmin, Kuvendi, në bashkëpunim me Klubin Kombëtar të Prindërve të Fëmijve me Çrregullime të Spektrit të Autizmit, organizoi veprimtarinë artistike “Autizmi Flet”. Fëmijë e të rinj me çrregullime të autizimit…

Seancë dëgjimore me grupin “Miqtë e Fëmijëve” mbi sigurinë kibernetike për fëmijët

Interneti sic krijon mundësi pafund, krijon dhe rreziqe pafund sidomos për fëmijët! Për këtë me Grupin Parlamentar “Miqtë e Fëmijëve” zhvilluam një seancë të Hapur dëgjimore me ministritë dhe autoritetet përgjegjëse për sigurinë dhe mbrojtjen e fëmijëve në hapësirën kibernetike,…

Me delegacionin e Komisionit të Arsimit të Landit të Bavarisë një mbledhje e përbashkët me komisionin tonë të edukimit | 27 qershor 2023

Bashkëpunimi dhe koordinimi është jashtëzakonisht i dobishëm për vendin tonë, sidomos në kuadër të arsimit profesional, metodave të reja të mësimdhënies, ndërkombëtarizimit të programeve. Vlerësuam mbështetjen e madhe të Gjermanisë në rrugën tonë drejt Bashkimit Europian.

Bashkë me kolegët e grupit Parlamentarë të miqësisë Shqipëri- Korea Jugut pritëm në kuvend delegacionin e grupit parlamentar të Koresë së Jugut, të kryesuar nga Kryetari i Grupit, z. Lee Yangsoo |4 Shkurt 2023

Falenderuam delegacionin korean për faktin se Koreja e Jugut ka njohur Republiken e Kosovës dhe kërkuam përsëri mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO. Ekziston fryma pozitive që marrëdhëniet mes dy vendeve tona të avancojnë në të gjitha nivelet. Në…