Category Interpelanca në Kuvend

Interpelancë me ministren e turizmit znj. Kumbaro, mbi ligjin e “Zonave të Mbrojtura” i cili lejon betonizimin e këtyre zonave | 4 prill 2024

Siç jeni në dijeni, para pak javësh ka kaluar ligji “Për zonat e mbrojtura”, duke e transformuar zonën e mbrojtur në një zonë praktikisht të pambrojtur, ku ndërtimi është aktiviteti i sugjeruar për zonat e mbrojtura; ku ndërtimi dhe betonizimi…

Interpelancë në Kuvendin e Shqipërisë me Ministren e Kulturës Margariti për çeshtjen e dhenies me koncension të Butrintit | 9 Qershor 2022

Gjendem sërish përpara jush për të kërkuar shpjegim nga ministrja e Kulturës në lidhje me kontratën e koncesionit të Parkut Kombëtar të Butrintit, në fakt, jo të parkut, por të qytetit antik të Butrintit, sepse kanë garantuar që Butrintin ta…