Category ZGJEDHJE VENDORE 2023

Takim me blegtorët në Bashkinë Konispol të cilëve ju mungon aksesi me rrugët për shkak të keqmenaxhimit të Bashkisë dhe ka vështirsuar jetesen e tyre | 11 Dhjetor 2022

Bashkë me kandidatin për kryetar bashkie Konispol Fatmir Shero, me kryetaren e degës Manjola Nikollo dhe Aleksandër Lokoshin, takuam dhe bashkëbiseduam me blegtorin Fejzo Hasani nga Ninati. Bashkia Konispol ka dhënë një kullotë më qera, ku atje duhet të kalojë…