Category Komisioni Hetimor për Kontratat e Koncesioneve në Shëndetësi

Dështon për të katërtën herë Komisioni Hetimor për Koncensionet në Shëndetësi, pasi mazhoranca bojkoton sërish – 12 prill 2024

Konflikti i interesit është një nga shkeljet dhe një nga arsyet pse zvarritet ky komision. Nënkryetari i Komisionit Plarent Ndreca dhe Milva Ikonomi, janë në konflikt interesi me çështjet që po hetohen në komision. Ndreca ka shërbyer si avokat i…