Category Seanca Plenare

Interpelancë me ministren e turizmit znj. Kumbaro, mbi ligjin e “Zonave të Mbrojtura” i cili lejon betonizimin e këtyre zonave | 4 prill 2024

Siç jeni në dijeni, para pak javësh ka kaluar ligji “Për zonat e mbrojtura”, duke e transformuar zonën e mbrojtur në një zonë praktikisht të pambrojtur, ku ndërtimi është aktiviteti i sugjeruar për zonat e mbrojtura; ku ndërtimi dhe betonizimi…