Category Këshilli Shqipëri – Bashkimi Europian

Delegacioni i BE organizoi një pritje me rastin e hapjes së sesonit të ri parlamentar për objektivat e vitit 2023 | 19 Janar 2023

Për të konsoliduar rolin e kuvendit dhe gjithë partive politike në procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian, delegacioni i BE organizoi një pritje në hapjen e sesonit të ri parlamentar për objektivat e 2023. Ambasadorja e BE-së, Christiane Hohmann luan…

Konferencë parlamentare europiane “Legjislacioni dhe politikat për rininë evropiane”, me deputet nga parlamentet e 13 vende të Europës

Kënaqësi të isha paneliste në Konferencën parlamentare europiane “Legjislacioni dhe politikat për rininë evropiane”, me deputet nga parlamentet e 13 vende të Europës ; Austri, Belgjik, Gjermani, Greqi, Hungari, Itali, Kosovë, Letoni, Malta, Maqedonia e Veriut, Polonia, Rumania, Spanja. U…