Category Bashkëbisedime ne Kuvend

Me delegacionin e Komisionit të Arsimit të Landit të Bavarisë një mbledhje e përbashkët me komisionin tonë të edukimit | 27 qershor 2023

Bashkëpunimi dhe koordinimi është jashtëzakonisht i dobishëm për vendin tonë, sidomos në kuadër të arsimit profesional, metodave të reja të mësimdhënies, ndërkombëtarizimit të programeve. Vlerësuam mbështetjen e madhe të Gjermanisë në rrugën tonë drejt Bashkimit Europian.

Bashkë me kolegët e grupit Parlamentarë të miqësisë Shqipëri- Korea Jugut pritëm në kuvend delegacionin e grupit parlamentar të Koresë së Jugut, të kryesuar nga Kryetari i Grupit, z. Lee Yangsoo |4 Shkurt 2023

Falenderuam delegacionin korean për faktin se Koreja e Jugut ka njohur Republiken e Kosovës dhe kërkuam përsëri mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO. Ekziston fryma pozitive që marrëdhëniet mes dy vendeve tona të avancojnë në të gjitha nivelet. Në…

Vota ime vlen: Sfidat dhe rekomandimet për rritjen e pjesëmarrjes në zgjedhje për gratë, pakicat etnike dhe të rinjtë | 26 Tetor 2022

Vota ime vlen: Sfidat dhe rekomandimet për rritjen e pjesëmarrjes në zgjedhje për gratë, pakicat etnike dhe të rinjtë. Një tryezë diskutimesh me pranine e ambasadorit britanik, dhe mbeshtetjen e ambasades britanike, WFD, UK Government Communication Services dhe KQZ per…

Konferencë parlamentare europiane “Legjislacioni dhe politikat për rininë evropiane”, me deputet nga parlamentet e 13 vende të Europës

Kënaqësi të isha paneliste në Konferencën parlamentare europiane “Legjislacioni dhe politikat për rininë evropiane”, me deputet nga parlamentet e 13 vende të Europës ; Austri, Belgjik, Gjermani, Greqi, Hungari, Itali, Kosovë, Letoni, Malta, Maqedonia e Veriut, Polonia, Rumania, Spanja. U…

Zhupa takim në Klubin Parlamentar për të rinjtë përbërë nga deputetët e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, klub homolog i organizimit tonë në Shqipëri | 7 Shtator 2022

Mirëpritëm Klubin Parlamentar për të rinjtë përbërë nga deputetët e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, klub homolog i organizimit tonë në Shqipëri. Ne e kemi krijuar për herë të parë këtë legjislaturë ndërsa kolegët e Maqedonisë së Veriut e kanë…