Category ÇESHTJE TË ZGJEDHËSVE

Takim me blegtorët në Bashkinë Konispol të cilëve ju mungon aksesi me rrugët për shkak të keqmenaxhimit të Bashkisë dhe ka vështirsuar jetesen e tyre | 11 Dhjetor 2022

Bashkë me kandidatin për kryetar bashkie Konispol Fatmir Shero, me kryetaren e degës Manjola Nikollo dhe Aleksandër Lokoshin, takuam dhe bashkëbiseduam me blegtorin Fejzo Hasani nga Ninati. Bashkia Konispol ka dhënë një kullotë më qera, ku atje duhet të kalojë…

Durrësi, qyteti më i shkatërruar nga vlerat e trashëgimisë kulturore. Plani i ri i menaxhimit parashikon konçesion 15 vjeçar për zonen A dhe B te privati. Mungesë transparence për shëmbjen e godinave të banorëve | 9 Tetor 2022

Durrësi, qyteti më i shkatërruar nga vlerat e trashëgimisë kulturore. Plani i ri i menaxhimin parashikon konçesion 15 vjeçar për zonen A dhe B te privati. Mungesë transparence për prishjen e godinave të banorëve. Durrësi është simboli i qytetit në…