Category Deklarata nga selia e PDSH

Skënder Gjinushi ka uzurpuar postin e lartë në Akademinë e Shkencave pa dekretim nga Presidenti. Edi Rama kërkon t’i zgjasë mandatin antikushtetues me ligj | 19 Janar 2023

Siç bën ligjet me porosi, për t’u dhënë përfitime oligarkëve, tani Edi Rama po urdhëron ligje me porosi për t’i dhënë mandat të dytë aleatit politik Skënder Gjinushit. Akademia e Shkencave sot drejtohet në mënyrë anti-kushtetuese nga një njeri që…

Vjedhja shtetërore me PPP dhe koncesionet abuzive, pa tender dhe pa garë nuk është retorikë por fakt. E vërteta sado të duket e akuze për qeverinë, nuk është vetëm pjesë e denoncimeve të opozitës, por edhe raporteve ndërkombëtare | 13 dhjetor 2022

Vjedhja shtetërore me PPP dhe koncesionet abuzive, pa tender dhe pa garë nuk është retorikë por fakt. E vërteta sado të duket e akuze për qeverinë, nuk është vetëm pjesë e denoncimeve të opozitës, por edhe raporteve ndërkombëtare. Partia Demokratike…

Durrësi, qyteti më i shkatërruar nga vlerat e trashëgimisë kulturore. Plani i ri i menaxhimit parashikon konçesion 15 vjeçar për zonen A dhe B te privati. Mungesë transparence për shëmbjen e godinave të banorëve | 9 Tetor 2022

Durrësi, qyteti më i shkatërruar nga vlerat e trashëgimisë kulturore. Plani i ri i menaxhimin parashikon konçesion 15 vjeçar për zonen A dhe B te privati. Mungesë transparence për prishjen e godinave të banorëve. Durrësi është simboli i qytetit në…

Skandali tek shkolla “Emin Duraku”, pas 3 viteve nga termeti që nxënesit zhvillonin mesimin në shkollen e tyre, tani shpallet e rrezikshme për tu shëmbur.

Partia Demokratike ka disa ditë, por në fakt ka vite, që denoncon gjendjen e mjerueshme të arsimit në Shqipëri. Ne ndodhemi këtu, dhe mbrapa meje është shkolla “Emin Duraku”, shkolla 9-vjeçare e kryeqytetit e njësisë Nr.5, e cila aktualisht është…